Pievienojiet produktus vēlmēm
Pievienojiet produktus, lai salīdzinātu
0
Interneta veikala
izveide
Piesakieties, izmantojot
Novērtējiet produktu
Sūtīt

7040 digitālais spiediena/strāvas kalibrators

В наявності
pārdevēja kods: 7040
Pārbaudiet cenu
Piesakieties vietnē, lai
pievienotu produktu savam vēlmju sarakstam
%
Pieteikties, lai parādītu kumulatīvo atlaidi
Uzziniet cenu
Apraksts

7040 ir pārnēsājams spiediena kalibrators, kas piemērots lietošanai darbnīcās, laboratorijās un uz lauka. Ar iespēju izmērīt procesa cilpas strāvu un spiedienu, ierīces, piemēram, raidītāji un pārveidotāji, kas jākalibrē tieši. Pamata precizitāte ir 0,04%. Spiedienu var parādīt jebkurā no deviņām populārām inženiertehniskajām vienībām; Bar, PSI, KPa, inWg, cmWg, inHg, mmHg, Kg/cm2 un Atm.

Cilpas strāvu var attēlot mA vai kā diapazona procentuālo daļu (4 līdz 20 mA). Tiek nodrošināta minimālā/maksimālā reģistrēšanas funkcija (spiediens vai cilpas strāva). Minimālās vai maksimālās vērtības var atsaukt uz displeju un, ja nepieciešams, skatīt reāllaikā. Papildu funkcija ir noplūdes ātruma displejs. Tas ļauj reāllaikā novērot faktisko noplūdes ātrumu atlasītajās “spiediena vienībās” sekundē vai minūtē.

Displejs ir 4,5 ciparu LCD, un barošana tiek nodrošināta, izmantojot 9 V PP3 akumulatoru. 7040 tiek piegādāts ar pneimatisko veidgabalu komplektu un šļūteni, testa vadiem, tehnisko rokasgrāmatu, RS-232 vadu un somiņu. Ir pieejamas iespējas radīt spiedienu uz 7040, tostarp 7090 pneimatisko rokas sūkni. Ir pieejami arī armatūras komplekti, piemēram, 7198. Kalibrators ir EasyCal programmatūra, kas ir saderīga parametru nolasīšanai, ļaujot veikt automatizētu kalibrēšanu un izveidot sertifikātus.

Piegādes laiks ir atkarīgs no preču pieejamības noliktavā. Mūsu noliktavā esošās preces Rīgā var saņemt dažu dienu laikā. Precēm, kas neatrodas mūsu noliktavā, piegādes laiks var būt no vienas nedēļas līdz vienam mēnesim.

Pasūtījumu piegādes izmaksas atšķiras atkarībā no atrašanās vietas.

Apmaksa ar pārskaitījumu internetbankā vai bankas filiālē saskaņā ar izrakstīto rēķinu.

Uzmanību! Interneta veikalā veiktā pasūtījuma apstiprinājums nav rēķins un par to nav jāmaksā!

Rēķins tiks izrakstīts atsevišķi un nosūtīts uz jūsu reģistrēto e-pasta adresi.

Izvēlieties vajadzīgos produktus un pievienojiet tos savam grozam.

Veiciet pasūtījumu, kad esat izvēlējies visu nepieciešamo.

Mūsu darbinieks ar Jums sazināsies un saskaņos apmaksu un piegādi.

Ražotāja garantija 12 mēneši

Tops